Σχετικά με εμάς
MusicPlan
About Our Company

 

Η Music Plan Ιδρύθηκε το 2018 απ’ τον Μαυρογιαννόπουλο Βασίλη, ο οποίος έχει πολυετή καριέρα 15 ετών στην διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της μουσικής ως Dj και έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες μουσικής.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας πληθώρα κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων με απόλυτη επιτυχία και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών, κορυφαίους στο είδος τους, αποτελούμενη από τεχνικούς ήχου, εικόνας επαγγελματικού φωτισμού καθώς και μερικούς από τους πιο καταξιωμένους djs στο χώρο των εκδηλώσεων! Στο πλαίσιο των συνεργασιών του με επαγγελματίες του χώρου περιλαμβάνονται επίσης μουσικά συγκροτήματα, solo artists, animateurs, χορεύτριες-ες και πολλοί άλλοι.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να σας ταξιδέψουμε σε ένα όμορφο μουσικό Ταξίδι το οποίο θα θυμάστε για πάντα.
Με σεβασμό προς τον πελάτη ακούμε τις επιθυμίες σας και δημιουργούμε μαζί το μουσικό πλάνο της εκδήλωσης σας. Είμαστε ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων έτσι ώστε να σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Facebook Messenger